International boglig efterskole - sprog kultur rejser - Skovlund Efterskole

Ring til os på tlf. 75 29 25 77

International Boglig Efterskole

Bliv klogere på verden og dig selv

Vi møder verden ...

Skovlund Efterskole har en klar international profil, og vi bestræber os på at få den internationale dimension ind som en naturlig del af vores hverdag. Efterskolens internationale profil er kendetegnet ved:

Vores altomfattende mål er at kunne medvirke til at realisere den enkelte elevs potentiale. I den sammenhæng niveaudeler vi undervisningen i fagene engelsk og matematik, så vi kan tage hensyn til den enkeltes forudsætninger.

Udover sprog tilbyder efterskolen en række spændende linjefag, så man også kan udfolde sig kreativt og fysisk.


Maiken tog på efteskole i 9. og 10. klasse

Majken i ICS-klassen

Majken har haft to fantastiske år på Skovlund Efterskole, hvor hun har gået i 9. klasse og i ICS, efterskolens internationale 10. klasse. Og hun har langt overgået egne forventninger.

Læs om Majkens oplevelser

Kåret som den bedste på det boglige

For at prale lidt: Da Cepos sidst rangerede alle skoler i Danmark, efter hvilke der havde rykket deres elever mest karaktermæssigt, var Skovlund den højst rangerede efterskole på listen.

Samtidig har vi vundet titlen som Danmarks bedste efterskole til engelsk flere år i streg. Vi er også den eneste efterskole, som tilbyder engelsk på universitetsniveau.

Hvordan rykker vi dig?

Vi giver os god tid med eleverne, både i skoletiden og i fritiden. Derfor lærer vi hurtigt hinanden at kende. Vi fokuserer ikke kun på din faglige kunnen, men vi ser både på de personlige, sociale og faglige udfordringer, som du kunne have. Derfor kan vi bedre sætte ind og hjælpe på de områder, som DU har brug for, for at blive klar til at rykke dig fagligt.