Danmarks bedste Cambridge engelsk efterskole - år efter år - Skovlund Efterskole

Ring til os på tlf. 75 29 25 77

Cambridge English - Engelsk - international anerkendt undervisning

Cambridge English er engelsk undervisning på højt niveau på Skovlund Efterskole

På engelsk hele vejen

Skovlund Efterskole er eneste skole herhjemme med fire Cambridge University Cambridge English-kurser på programmet.

Skovlund er i dag den førende udbyder af Cambridge University’s Cambridge English og tilbyder undervisning på flere niveauer:

  • Certificate in Advanced English (CAE) – 5 timer
  • First certificate in English (FCE) – 4 timer
  • Preliminary English Test (PET) – 4 timer ugentligt

Langt hovedparten af skolens elever deltager i Cambridge engelsk undervisningen, som udelukkende foregår på engelsk, hvilket er med til at fremme elevernes sprogkundskaber og færdigheder.

Prisen for at aflægge en prøve er ca. 1.600 – 1.800 kroner, som betales særskilt af forældrene.

 

Cambridge English-certifikater er godkendt af det britiske undervisningsministerium, og prøverne tages årligt af over 800.000 personer i 130 lande verden over.

Bliv certificeret i engelsk med Cambridge English på Skovlund Efterskole

Enestående resultater

Vi har på Skovlund Efterskole helt enestående resultater med vores Cambridge English elever. De præsterer langt over det forventelige, og vi har år efter år meget flotte eksamens resultater med certifikater helt op på universitets niveau, dvs. at elever få papir på at de kan skal skrive og forstå engelsk på et niveau, som der skal til for at studere på et engelsk-sproget universitet. Successen skyldes mange års erfaring og de bedste undervisere på området, og at vores elever er motiverede for at lære.

Fælleskabet i centrum på skolen, hvor det boglige og det musiske forenes

Skovlund Efterskoler er landets førende inden for Cambridge kurser i engelsk, og skolen hvor det boglige og kreative/musiske forenes.

På en efterskole modnes man, tager ansvar, udvikler forståelse og tolerance og får venner for livet.

Det er denne enestående blanding af undervisning og samvær, der skaber muligheder, som ikke ret mange andre skoleformer har.

Det tilstræber vi på Skovlund Efterskole at udbytte bedst muligt. Ikke blot i form af seriøs bolig/faglig undervisning på et solidt niveau, men også i form af mange og forskelligartede aktiviteter uden for undervisningstiden. Ind imellem kan det ligefrem være svært at skelne mellem undervisning og samvær.

Ikke for skoletrætte

Skole Efterskoler er ikke en eliteskole. Vi er en boglig skole – for bogligt motiverede elever og tilbyder en solid faglig undervisning i alle de obligatoriske fag med mulighed for folkeskolens afgangsprøver (FSA og FSA10).

Vi har sprogundervisningen i højsædet og vægter både de sproglige færdigheder og mødet med andre kulturer medet højt.

Vi siger også velkommen til elever, der har boglige vanskeligheder. Kort sag: Skovlund Efterskole er for elever , der vil lære noget.