Danmarks bedste Cambridge engelsk efterskole - år efter år - Skovlund Efterskole

Ring til os på tlf. 75 29 25 77

Cambridge English

international anerkendt undervisning

På engelsk hele vejen

Der er mange skoler som udbyder Cambridge English, fordi eleverne har mulighed for at få et certifikat, som kan åbne døre for dem i hele verden. 

Skovlund Efterskole er den eneste efterskole som tilbyder en så dybdegående Cambridge English-kurser, og vi er de eneste, hvor du har mulighed for at få undervisning på CPE-niveau, som svare til universitetsniveau.

Langt hovedparten af skolens elever deltager i Cambridge engelsk undervisningen, som udelukkende foregår på engelsk, hvilket er med til at fremme elevernes sprogkundskaber og færdigheder.

Prisen for at aflægge en prøve er ca. 2.275 - 2300 kroner, som betales særskilt af forældrene. 

Cambridge English-certifikater er godkendt af det britiske undervisningsministerium, og prøverne tages årligt af over 800.000 personer i 130 lande verden over.

Enestående resultater

Vi har på Skovlund Efterskole helt enestående resultater med vores Cambridge English elever. De præsterer langt over det forventelige, og vi har år efter år meget flotte eksamens resultater med certifikater helt op på universitets niveau, dvs. At elever får papir på, at de kan skal skrive og forstå engelsk på et niveau, som der skal til for at studere på et engelsksproget universitet. Succesen skyldes mange års erfaring og de bedste undervisere på området, og at vores elever er motiverede for at lære.

Kan jeg klare det?

Når du hører ”Cambridge Engelsk” tænker du måske: ”Det er nok for svært for mig”. Men:

Vi har niveaudelt undervisning. Når du starter, tager du en placement test, så vi kan finde det rigtige niveau for dig . Et niveau du magter, og et der giver dig de rette udfordringer.

Mere end 95% af vores elever består den/de prøver de går op til. Og ikke blot det: Både i CAE og i CPE har vi haft de yngste elever, der nogensinde har bestået eksamen i Danmark, endda med topkarakterer.

Læs mere om: