Efterskole - 8. klasse - Sprog, kultur & rejser - Kom selv og se! - Skovlund Efterskole

Ring til os på tlf. 75 29 25 77

8. klasse på sprogefterskole

Hvorfor tage på efterskole allerede i 8. klasse?

Mange elever trives ikke i folkeskolen, når de kommer op i de højere klasser. En overset årsag er manglende faglige udfordringer, hvor elever ganske enkelt ikke udfordres nok i undervisningen, når den skal ramme en meget bred gruppe af elever. 

Resultatet bliver elever, som sidder og keder sig og trækker sig fra undervisningen og som i sidste ende underpræsterer i forhold til deres eget potentiale. For nogle elevers vedkommende betyder det, at de ikke lærer at fordybe sig fagligt og tackle faglige udfordringer, og de oplever ikke belønningen og stoltheden i at udvikle sig fagligt og derigennem udvikle sig personligt, samt blive godt forberedt til at tage en ungdomsuddannelse.

På Skovlund Efterskole har vi rigtigt gode erfaringer med motivere elever i 8. klasse.

Er du én af de elever eller er dit barn det, så er Skovlund Efterskole et godt bud på et anderledes skoleår.

På Skovlund Efterskole kan vi tilbyde en 8. klasse for de elever, som elsker sprog og at lære andre kulturer og lande at kende.

Man skal ikke være top-elev for at gå på skolen, men det helt afgørende for at skoleåret bliver en succes er, at eleverne er villige til at lære og yde den faglige indsats, det kræver.

Vi kan tilbyde et inspirerende undervisningsmiljø af høj kvalitet, hvor det er naturligt for eleverne at engagere sig.

Kammeratskab & trivsel

En anden vigtig forudsætning for at kunne lære og udvikle sig er, at man fungerer socialt i sin klasse. Det er vigtigt at have kammerater, man har et interessefællesskab med. Det ved vi, at vores elever finder på Skovlund Efterskole.

Fællesskab og rummelighed er en naturlig forudsætning for det at være elev på efterskolen.

Philip - på sprogefterskole i 8. klasse

Philip i 8. klasse

Philip fandt motivationen til at gå i skole, da han startede i 8. klasse. Og han blev så glad for at gå på skolen, at han fortsatte i 9. klasse.

 

Læs om Philips oplevelser