Efterskole - 8. klasse - Sprog, kultur & rejser - Kom selv og se! - Skovlund Efterskole

Ring til os på tlf. 75 29 25 77

Hvorfor skal du i 8. klasse på Skovlund?

Nogle kan mene, at det er tidligt at sende elever på efterskole i 8. klasse. Vi oplever også, at eleverne er unge, men på Skovlund Efterskole vokser de hurtigt. De får ansvar, både i sociale og faglige sammenhænge, og på vores rejser får de stor mulighed for at udvikle sig.

Fordelen ved at tage en 8.klasse på Skovlund Efterskole er også, at du bliver undervist af et lille tæt lærerteam, som er opmærksomt på alle elever, så ingen smutter mellem fingrene på dem, og du får lærere, du kan stole på.

På Skovlund Efterskole har vi rigtigt gode erfaringer med at motivere elever i 8. klasse.

 

 

Philip - på sprogefterskole i 8. klasse

Philip i 8. klasse

Philip fandt motivationen til at gå i skole, da han startede i 8. klasse. Og han blev så glad for at gå på skolen, at han fortsatte i 9. klasse.

 

Læs om Philips oplevelser

Kåret som de bedste

For at prale lidt: Da Cepos sidst rangerede alle skoler i Danmark, efter hvilke der havde rykket deres elever mest karaktermæssigt, var Skovlund den højst rangerede efterskole på listen. Samtidig har vi vundet titlen som Danmarks bedste efterskole til engelsk flere år i streg. Vi er også den eneste efterskole, som tilbyder engelsk på universitetsniveau.

 

Hvordan rykker vi dig?

Vi giver os god tid med eleverne, både i skoletiden og i fritiden. Derfor lærer vi hurtigt hinanden at kende. Vi fokuserer ikke kun på din faglige kunnen, men vi ser både på de personlige, sociale og faglige udfordringer, som du kunne have. Derfor kan vi bedre sætte ind og hjælpe på de områder, som DU har brug for, for at blive klar til at rykke dig fagligt.

Mangfoldighed med plads til dig

Skovlund Efterskole er ikke en elite-efterskole eller kun for elever med 10- og 12-taller i karakterbogen. Vi udfordrer den enkelte elevs faglighed, og vi har tid til at møde dem, hvor de er. De bedste kommer ikke til at kede sig, og dem som kæmper, sidder ikke fast.

På Skovlund Efterskole er der stor rummelighed. Det betyder, at der er plads til, at du kan være dig selv. Dog er fællesskabet stadigvæk i højsædet. Vi er vant til at tage individuelle hensyn til vores elever samtidig med, at de er en aktiv del af det store fællesskab.

Et lille fællesskab i en stor verden

Skovlund Efterskole er ikke en stor efterskole. Derfor bliver du en del af et tæt fællesskab, hvor du lærer alle at kende. Vi gør også meget for at skabe et godt fællesskab. Gennem anderledes dage som demokratidagene, temaweekenderne, teater-ugen og vores rejser skabes der et helt særligt bånd mellem dig og de andre elever.

Skolen har en international profil: Det vil sige, at du får styrket dit lokale, nationale og globale udsyn igennem både fag og workshops. Vi sætter derudover din viden i spil, og du lærer at sætte den ind i kontekst, blandt andet gennem rejser og samarbejde med internationale organisationer.