Efterskole - 10. klasse - Sprog, kultur & rejser - Besøg os! - Skovlund Efterskole

Ring til os på tlf. 75 29 25 77

10. klasse på sprogefterskole

10. klasse på Skovlund Efterskole

Fordelen ved at tage en 10.klasse på Skovlund Efterskole er, at du har mulighed for at skræddersy din hverdag. Du kan vælge mellem en lang række boglige, kreative og fysiske fag. Du har, som 10. klasses elev, plads i dit skema til de spændende tilbud, som vi også udbyder, da du har afsluttet en række obligatoriske fag i 9. klasse.

Vi kan tilbyde et inspirerende undervisningsmiljø af høj kvalitet, hvor det er naturligt for eleverne at engagere sig.

10. klasse er, for mange, det år, hvor man modnes og begynder at finde ud af, i hvilken retning uddannelsen skal gå. Hos os får du et stærkt fagligt fundament, og du får mulighed for at prøve meget forskelligt af.

Emil på sprogefterskole i 10. klasse

Emil i 10. klasse

Emil gik i 9. og 10. klasse på Skovlund Efterskolen, for at få mulighed for faglig fordybelse. Specielt engelsk undervisningen gav et stort udbytte med CPE-eksamen i Cambridge English svarende til engelsk på universitets niveau.

 

Læs om Emils oplevelser

Kåret som de bedste

For at prale lidt: Da Cepos sidst rangerede alle skoler i Danmark, efter hvilke der havde rykket deres elever mest karaktermæssigt, var Skovlund den højst rangerede efterskole på listen. Samtidig har vi vundet titlen som Danmarks bedste efterskole til engelsk flere år i streg. Vi er også den eneste efterskole, som tilbyder engelsk på universitetsniveau.

Hvordan rykker vi dig?

Vi giver os god tid med eleverne, både i skoletiden og i fritiden. Derfor lærer vi hurtigt hinanden at kende. Vi fokuserer ikke kun på din faglige kunnen, men vi ser både på de personlige, sociale og faglige udfordringer, som du kunne have. Derfor kan vi bedre sætte ind og hjælpe på de områder, som DU har brug for, for at blive klar til at rykke dig fagligt.

Mangfoldighed med plads til dig

Skovlund Efterskole er ikke en elite-efterskole eller kun for elever med 10- og 12-taller i karakterbogen. Vi udfordrer den enkelte elevs faglighed, og vi har tid til at møde dem, hvor de er. De bedste kommer ikke til at kede sig, og dem som kæmper, sidder ikke fast.

På Skovlund Efterskole er der stor rummelighed. Det betyder, at der er plads til, at du kan være dig selv. Dog er fællesskabet stadigvæk i højsædet. Vi er vant til at tage individuelle hensyn til vores elever samtidig med, at de er en aktiv del af det store fællesskab.

Et lille fællesskab i en stor verden

Skovlund Efterskole er ikke en stor efterskole. Derfor bliver du en del af et tæt fællesskab, hvor du lærer alle at kende. Vi gør også meget for at skabe et godt fællesskab.  Gennem anderledes dage som demokratidagene, temaweekenderne, teater-ugen og vores rejser skabes der et helt særligt bånd mellem dig og de andre elever.

Skolen har en international profil: Det vil sige, at du får styrket dit lokale, nationale og globale udsyn igennem både fag og workshops. Vi sætter derudover din viden i spil, og du lærer at sætte den ind i kontekst, blandt andet gennem rejser og samarbejde med internationale organisationer.