Fællesrejse til Argentina - Skovlund Efterskole

Ring til os på tlf. 75 29 25 77

Fællesrejse til Argentina

Hvad koster fællesrejsen?

Ugeprisen for et efterskoleophold er pt. 2.100 kr, og er inklusiv fællesrejsen. 

Det eneste som eleven selv skal betale, er vaccination og lommepenge.

Se hvilke vaccinationer der anbefales på rejsen:

 Gå til sikkervaccination.dk

Vi har valgt at tage til Argentina i skoleåret 2016/2017.  Det betyder at vi rejser til Sydafrika og Argentina hvert andet år. På den måde får vores anden-årselever to forskellige ture og helt anderledes oplevelser.

Turen til Argentina vil bestå af at vi bor i Buenos Aires de første 7 dage, med ture rundt i byen, samt en dagstur til Tigre, som ligger 25 km fra centrum. Vi vil gå rundt og bruge de offentlige transportmidler, hvilket vil give os en god fornemmelse af byen og møde befolkningen. Vi skal også lære at danse tango. Vi har danske guider på hele turen. 

De sidste 3-4 dage vil vi bruge i Tandil, som er et område hvor en gruppe danskere immigrerede til, og hvor en større gruppe stadig lever og taler dansk. I Tandil vil vi også lave nogle aktiviteter så som rapelling, svævebane, klatre mellem træer og cykle rundt i byen på moutainbikes. 

Eleverne vil møde danskere der har boet i landet i mange år. Mødes med unge som er på sommercamp, samt lave et undervisningsforløb. Se byens seværdigheder og tage del i nogle fysiske aktiviteter. Ud over det vil eleverne selvfølgelig få et møde med den sydamerikanske kultur.

Galleri

Billeder fra skolens rejse til Argentina i februar 2017. 

Klik på billederne for stor udgave.