Nyheder - Skovlund Efterskole

Ring til os på tlf. 75 29 25 77

De bedste for 3. år i træk

Skovlund Efterskoles ICS klasse blev kåret som den bedste klasse i Danmark til engelsk.

Nederst kan du se videoen, hvor eleverne bliver overrasket med nyheden om, at de har vundet.

Gennem flere år har organisationen Education First afholdt DM i engelsk. De sidste tre år har Skovlund Efterskole deltaget og de sidste tre år har vi vundet.

Forstander Hanne Gonzales forklare at "Vi har fokus på trivsel. Det er vigtigt for os, at eleverne både har et godt fagligt miljø, men i højere grad et godt socialt miljø. [...] Du kan ikke lære noget, hvis du ikke er tilpas, og du har alt mulig andet, der fylder i dit hoved."

En af eleverne lærere Carsten Larsen siger, at grunden til, at det går så godt for Skovlund Efterskoles elever, er, at al undervisning i den internationale klasse foregår på engelsk, siger Carsten Larsen. Samtidig med tilbuddet om den internationale klasse tilbyder efterskolen 4 grader af Cambridge English. Helt op til universitetsniveau.

Alle elever testes og placeres på det hold, som bedst passer til deres sproglige niveau.  Denne inddeling betyder, at man kan arbejde mere målrettet med den enkelte elevs sprogudvikling, oplyser Carsten Larsen. Han er også overbevist om, at den tryghed, det giver at skulle lære sammen med andre på samme niveau, betyder, at eleverne tør byde mere ind og deltage aktivt i undervisningen.

 

 

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/265381836" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>