Kulturelle arrangementer

Skovlund Efterskole er en boglig efterskole, men den komplette efterskoleoplevelse er meget mere end bare bøger og fakta. Derfor går vi meget op i, at eleverne får nogle oplevelser, de kan tage med sig.

Oplevelserne kan være meget forskellige. Nogle udvikler eleverne menneskeligt og giver dem et indblik i den verden som de er en del af og nogle giver dem en fed oplevelse sammen med deres kammerater.

Totalteater

Hvert år sætter vi en uge af til at lave et teaterstykke.

Hele skolen deltager enten som skuespillere, musikkere, teknikkere

Koncerter og foredrag

I løbet af året har vi altid flere forskellige bands og foredragsholdere, som kommer forbi skolen. Det skifter fra år til år, hvem vi får fat i, men vi sørger for at det er en god blanding af arrangementer som giver eleverne noget at tænke over og arrangementer som “bare” giver dem en god aften.

I blog indlæggene nedenfor, kan du læse om nogle forskellige arrangementer, som vi har haft.

Rollespil

Det er ikke rollespil med troldmænd, sværd og mystiske væsner.

Det er i stedet for, politiske rollespil, hvor elever deles op i partier, interessegrupper og medier, og så skal de en hel uge spille deres roller og kæmpe en valgkamp, for til sidst at afholde et valg. Selv elever uden nogen interesse for politik bliver revet med og får en forståelse for, hvordan det politiske system virker, og hvordan interesseorganisationer og medierne spiller ind.