10. klasse

Bliv rustet til ungdomsuddannelserne med et år i 10. klasse

10. klasse er for mange det år, hvor man modnes og begynder at finde, i hvilken retningen ens uddannelse skal gå, og det er vigtig, at de er på den rette skole, og at de får den undervisning, som passer bedst til dem, så de bliver godt forberedt til at tage en ungdomsuddannelse.

Emil i 10. klasse

Emil gik i 9. og 10. klasse på Skovlund Efterskolen, for at få mulighed for faglig fordybelse. Specielt engelsk undervisningen gav et stort udbytte med CPE-eksamen i Cambridge English svarende til engelsk på universitets niveau.

Hvad siger tidligere elever?

Hvorfor vælge 10. klasse på Skovlund Efterskole?

Fordelen ved at tage en 10.klasse på Skovlund Efterskole er, at du har mulighed for at skræddersy din hverdag. Du kan vælge mellem en lang række boglige, kreative og fysiske fag. Du har, som 10. klasses elev, plads i dit skema til de spændende tilbud, som vi også udbyder, da du har afsluttet en række obligatoriske fag i 9. klasse.

Vi kan tilbyde et inspirerende undervisningsmiljø af høj kvalitet, hvor det er naturligt for eleverne at engagere sig.

10. klasse er, for mange, det år, hvor man modnes og begynder at finde ud af, i hvilken retning uddannelsen skal gå. Hos os får du et stærkt fagligt fundament, og du får mulighed for at prøve meget forskelligt af.

csm_science2_375222d91d

Læs mere om de fag vi tilbyder?

Sammensæt dit år, med de sprog- og linjefag, som interesserer dig

Hvad kan du ellers opleve