Transport til og fra efterskolen

Gratis kørselsordning fra Bramming og Gårde stationer

Bestyrelsen for Skovlund Efterskole har besluttet at etablere en lokal kørselsordning for at gøre det nemmere at komme til og fra Skovlund Efterskole.

Kørselsordningen betyder, at vi tilbyder elever kørsel til og fra udvalgte bus- og togstationer fredag eftermiddag og søndag aften. Dette er et tilbud til vores elever og koster ikke yderligere.

Fredag eftermiddag:

  • Eleverne bliver kørt med bus til Bramming station. De kører her fra kl. 14:45 og er i Bramming ca. kl. 15:30. (tog fra ØST med togforbindelser fra øst/syd/nord – ex. Kbh, Odense, Sønderborg, Århus)
  • Elever der skal nord på (tog mod Herning) bliver kørt i private biler til Gårde og kører her fra kl. 14:30. De er så i Gårde kl. 14:40.

Søndag aften:

  • afhentning af elever på Bramming Station kl.  19:25 (tog fra ØST med togforbindelser fra øst/syd/nord – ex. Kbh, Odense, Sønderborg, Århus)
  • afhentning af elever på Gårde Station kl. 19:50

Planlæg din rejse til og fra Skovlund Efterskole på REJSEPLANEN

 

HUSK at angive ovennævnte opsamlingssteder i stedet for Skovlund Efterskole, hvis du skal bruge vores kørselsordning.

www.rejseplanen.dk

Der er også mulighed for at bruge efterskolebussen. Den har ikke noget at gøre med vores efterskole, men er et busselskab, der afhenter og bringer elever fra andre efterskoler i området og kører tur/retur til mange stationer i Danmark. Man skal bare downloade efterskolebussens APP.