ICS 10. klasse – Majken

International efterskoleelev
Majken har haft to fantastiske år på Skovlund Efterskole, hvor hun har gået i 9. klasse og i ICS, efterskolens international 10. klasse. Og hun har lang overgået egne forventninger.

I ICS-klassen foregår al undervisning på engelsk, og er prøvefri. Hvis man lyst, kan man melde sig til en Cambridge English certificering.

I år deltog ICS-klassen i EF English Championshipundersøgelse som gennemføres i 16 lande, hvor børn og unges engelskniveau testes på landets skoler. Her blev Majken bedste elev, og klassen den bedste 10. klasse i Danmark.

5 hurtige spørgsmål til Majken

Hvorfor valgt du at gå på SKE?

Jeg valgte SKE fordi jeg havde læst meget om niveauet af engelsk, og da jeg altid har elsket engelsk var det den overordnede grund jeg valgte efterskole på.

Hvad er det bedste ved at gå på SKE?
Det bedste er helt klart fællesskabet på skolen, vi bor meget tæt sammen så det er muligt at kontakte veninderne hele døgnet rundt. Men vores fællesskab stopper ikke ved eleverne, vi har også stærke bånd til vores lærere, både inde og uden for undervisningen.
Hvordan har du udviklet dig fagligt?
I de to år jeg har gået her er mit niveau i engelsk skudt i vejret, men ikke kun det jeg har også fundet motivationen til at arbejde på andre fag.
Hvad har været din bedste oplevelse?
Det er svært at vælge kun en, men jeg ville sige det var min tur til Italien hvor jeg boede hos en meget sød Italiensk familie. De kunne ikke engelsk så vi sad med google oversæt imellem os og hyggede ekstremt!
Hvis du skulle anbefale andre at tage på SKE, hvad vil du så fremhæve?
Jeg ville helt klart fremhæve den forhøjede fokus på engelsk, det at vi har Cambridge engelsk hjælper os alle sammen, og vi kan få ekstra hjælp hvis der er brug for det. Nogle af vores lærere bruger også meget af deres fritid på at gøre vores undervisning bedre.

Bestil
rundvising

Bestil
materiale