9. klasse – Helene

Helene har netop afsluttet 2 år på Skovlund Efterskole i 8. og 9. klasse.

Forinden var hun kørt træt i klassekammerater og lærere på sin gamle folkeskole, og søgte derfor en efterskole, hvor hun kunne starte på en frisk.

Efter 2 år på Skovlund Efterskole er motivationen tilbage, og er hun nu parat til at komme videre på ungdomsuddannelserne.

5 hurtige spørgsmål til Helene

Hvorfor valgte du at gå på SKE?
Jeg trængte til at træde ind i et nyt miljø, da jeg var kørt helt fast i skolen. SKE viste sig flot frem med et højt niveau i engelsk, som jeg interesserer mig meget for, samt hyggelige omgivelser og en god lærerstab.
Hvad er det bedste ved at gå på SKE?
Det bedste ved at gå på SKE er helt klart fællesskabet, og forholdet mellem lærere og elever. Det er ikke usædvanligt at se en lærer og en flok elever bruger god tid på at diskutere diverse ting, hvor vidt de så er skolerelaterede eller ej.
Hvordan har du udviklet dig fagligt?
Jeg er blevet meget mere motiveret end jeg var før i tiden, og har fået større lyst til at gøre noget ud af mit arbejde.
Hvad har været din bedste oplevelse?
Min bedste oplevelse må næsten siges at være hele året, da det er svært at vælge en præcis ting som har stået ud.
Hvis du skulle anbefale andre at tage på SKE, hvad vil du så fremhæve?
Helt klart fællesskabet, og lærerne. Det har udelukkende været en positiv oplevelse at gå på skolen, selvom der selvfølgelig til tider er nogle ting der godt kan gå lidt skævt. Men noget drama skal der jo være. Mine snart 2 år på SKE har været det bedste valg jeg har taget i mit korte liv, og jeg er sikker på det er et valg som vil blive på min top 10 resten af mit liv.

Bestil
rundvising

Bestil
materiale