10. klasse – Emil

Og Emil er en af de mange elever som har valgt at gå to år på Skovlund Efterskole.

Efter et år i 9.klasse valgte han at fortsætte i 10.klasse, og udbygge den faglige udvikling han var i gang med på Skovlund Efterskole.

I år var han en af eleverne som tog CPE-eksamen i Cambridge English svarende til engelsk på universitets niveau. Et resultat som taler for sig selv.

5 hurtige spørgsmål til Emil

Hvorfor valgte du at gå på SKE?
Jeg valgte SKE, fordi jeg havde hørt meget godt om hele princippet med efterskoler i forhold til fællesskab. Derefter kom det jo bare til, at vælge en efterskole som passede mit faglige niveau, dertil kom SKE så ind i billedet. En boglig efterskole med ekstraordinært højt engelsk niveau var bare perfekt.
Hvad er det bedste ved at gå på SKE?
Det bedste er uden tvivl fællesskabet, lige meget hvem man er, så har man venner. Specielt det, at de venner man får her, er venner på en anden måde end man er vant til hjemmefra. Her er man tættere på livet af hinanden, hvilket gør at man får venner for livet ved at gå på efterskole.
Hvordan har du udviklet dig fagligt?
Mit engelsk niveau er steget ekstremt meget. Vi har nogle super fede lærere der gør alt for at vi alle kan følge med i timerne. Ikke kun i engelsk, men mit generelle faglige niveau er steget.
Hvad har været din bedste oplevelse?
Min bedste oplevelse på SKE er Skt. Hans. Det at alle samles hen i mod slutningen af året for at hygge sig. Der er noget ved det, som virkeligt bare rammer en, ikke på en dårlig måde. Men det er en mulighed for at reflektere på det fantastiske år man har haft.
Hvis du skulle anbefale andre at tage på SKE, hvad vil du så fremhæve?
Jeg ville helt klart fremhæve, at vi er den efterskole med det højeste engelsk niveau i Danmark. Mest af alt ville jeg ligge vægt på, at efterskole er en oplevelse for livet, og at vi her på SKE gør ekstra meget ud af, at vi alle skal have det godt med et godt fællesskab.

Bestil
rundvising

Bestil
materiale