Vi Elsker Mad

Vi mødes om begejstringen for mad

Faget “Vi Elsker Mad” handler om, at give dig nye oplevelser med mad, og give dig en forståelse for madlavningskunsten.

Med overskriften “Mad, du kan mærke” mener vi, at vi arbejde med ægte mad. Mad som er lavet fra bunden af gode råvare.

Du kommer til at lære, hvordan man koger en fond og selv laver en bouillonterning.

Du lærer, hvordan man bringer råvarernes smag frem, og hvordan du kombinere smagene, så de komplimenterer hinanden.

Over flere undervisningsgange laver vi en “score-menu”, hvor du lærer at lave en forførende lækker fler-retters menu – igen helt fra bunden.

Eleverne fortæller om Vi Elsker Mad

Madlavning Efterskole bål

Vi er ikke bange for maskiner

Vi laver 90% af vores mad i vores bålhytte, men selvom vi har nogle primitive tendenser, så er vi ikke bange for at inddrage maskiner i målet om at lave de lækreste madoplevelser.

Vi benytter både Air fry’er, Ismaskiner og slow-cookers.

Det er ikke en decideret kokkeskole eller en helselinje. Det handler om, at prøve at lave mad, som du måske ikke har prøvet det før – og skrue op for smagen. Det kan betyde der skal noget fløde eller bacon til engang i mellem, og det er vi ikke bange for.

Så hvis du vil med ud i hytten, og opleve mad på nye måder, så kig forbi linjefaget “Vi Elsker Mad”

Hvis du vil vide mere, kan du booke et besøg, og se med når vi lukker op for gryderne.

Eller du kan komme forbi når det passer dig.

Opskrifter du kan prøv derhjemme

Undervisere