eSport – CS:GO

Vil du tage din gaming til det næste niveau?

Med vores nye eSports-linjefag, giver vi eleverne mulighed for at få et frirum, hvor de kan udvikle deres evner indenfor eSport. Men hvad enten du sigter efter en plads på Astralis, eller du bare er mest dig selv med en mus i hånden og fingrene på A,S,D og W, så er dette faget for dig.

Vi ved, at der er mange forskellige grene indenfor eSport, men vi har valgt at have fokus på CS:GO. Vi kan på den måde sikre den mest fokuserede undervisning på det højest mulige niveau.

På Skovlund Efterskole ved vi, at eleverne kan få meget ud af at dyrke eSport, også ting som gavner dem i andre dele af deres skolegang og senere liv. Derfor vil undervisningen også fokusere på at:

  • Hjælpe dig med at styrke dine samarbejdsevner – så du både udvikler dine egne evner men også lærer, hvordan du får et hold til at virke.
  • Lære dig at holde hovedet koldt i pressede situationer – hvad end det er kugler, der flyver om ørerne på dig eller det er opgaver der vælter ind over dig, så kan du tage det hele med ro og overblik.
  • Styrke dine fokusevner – så du kan spille maraton CS-kampe og være knivskarp til sidste skud.

Elever fortæller om eSport

0

Gennemsnitlig level i CS:GO

0

Gamer PC'er på skolen

0

% Indlevelse og fællesskab

Lanparty

Fællesskabet er i centrum

Sammen med den almindelige undervisning, vil der også være weekendturer til større LAN-arrangementer, så der bliver rig mulighed for at teste evnerne.

Udover at du får mulighed for at få undervisning i eSport, kommer du også på en skole, hvor fællesskabet er i centrum, og hvor vi ved, at hvis du ikke har det godt socialt, så er det svært at rykke på noget andet. Vi har derfor, gennem mange års erfaring, opbygget gode evner til at hjælpe vores elever med at skabe gode relationer, som holder mange år ud i fremtiden.

 

Spil CS:GO på SKE

Underviser