Cambridge Engelsk
- international anerkendt undervisning

På engelsk hele vejen

Skovlund Efterskole er i dag den førende udbyder af Cambridge Assessment English og tilbyder undervisning på flere niveauer:

  • Proficiency (CPE)

CPE er det højeste niveau af engelsk, du kan tage. Det er engelsk på universitetsniveau. Du kan læse mere om, hvad kurset indebærer her

  • Certificate in Advanced English (CAE)

CAE er engelsk på højt niveau (studentereksamensniveau). 94% af verdens førende universiteter anerkender CAE-beviset som adgangsgivende. Du kan læse mere om, hvad kurset indebærer her

  • First certificate in English (FCE) 

FCE er engelsk svarende til 9.-10.kl. niveau. Du kan læse mere om FCE ved at klikke her

Langt hovedparten af skolens elever deltager i Cambridge Engelsk undervisningen, som udelukkende foregår på engelsk, hvilket er med til at fremme elevernes sprogkundskaber og færdigheder.

Prisen for at aflægge en prøve er ca. 2.275 – 2.300 kroner, som betales særskilt af forældrene.

Hvad er Cambridge Engelsk?

Cambridge English-certifikater er godkendt af det britiske undervisningsministerium, og prøverne tages årligt af over 800.000 personer i 130 lande verden over.

Enestående resultater

Vi har på Skovlund Efterskole helt enestående resultater med vores Cambridge English elever. De præsterer langt over det forventelige, og vi har år efter år meget flotte eksamens resultater med certifikater helt op på universitets niveau, dvs. at eleverne får papir på at de kan skal skrive og forstå engelsk på et niveau, som der skal til for at studere på et engelsksproget universitet.

Derudover har vi også vundet titlen som danmarks bedste klasse til engelsk 4 år i træk.

Succesen skyldes mange års erfaring og de bedste undervisere på området, og at vores elever er motiverede for at lære.

Fælleskabet i centrum på skolen, hvor det boglige og det musiske forenes

Skovlund Efterskoler er landets førende inden for Cambridge kurser i engelsk, og skolen hvor det boglige og kreative/musiske forenes.

På en efterskole modnes man, tager ansvar, udvikler forståelse og tolerance og får venner for livet.

Det er denne enestående blanding af undervisning og samvær, der skaber muligheder, som ikke ret mange andre skoleformer har.

Det tilstræber vi på Skovlund Efterskole at udbytte bedst muligt. Ikke blot i form af seriøs bolig/faglig undervisning på et solidt niveau, men også i form af mange og forskelligartede aktiviteter uden for undervisningstiden. Ind imellem kan det ligefrem være svært at skelne mellem undervisning og samvær.

Ikke for skoletrætte

Skole Efterskoler er ikke en eliteskole. Vi er en boglig skole – for bogligt motiverede elever og tilbyder en solid faglig undervisning i alle de obligatoriske fag med mulighed for folkeskolens afgangsprøver (FP9 og FP10).

Sprogundervisningen er i højsædet og vi vægter både de sproglige færdigheder og mødet med andre kulturer meget højt.

Vi siger også velkommen til elever, der har boglige vanskeligheder. Kort sag: Skovlund Efterskole er for elever , der vil lære noget.