Kom og besøg os

Der er flere måder at opleve skolen på

Hvis du overvejer at tage på efterskole, kan det give meget, at tage ud og kigge på en. Derfor giver Skovlund Efterskole dig flere muligheder for at opleve skolen.

Besøgsdage, book et individuelt besøg, Efterskolecamp og åbent hus.

Besøgsdage

Vi afholder besøgsdage med jævne mellemrum (datoer kan ses i tilmeldingsformularen her på siden). De foregår mellem kl 13:00 – 15:00

En besøgsdag består typisk af:

  • Fælles information i vores foredragssal
  • En personlig rundvisning af nuværende elever, hvor du kan spørger om alt, du kan komme i tanker om.
  • Mulighed for en personlig samtale med en lærer eller forstanderen.

For at kunne sikre, at vi er klar til at modtage dig ordentligt, vil vi bede dig om at tilmelde dig på formularen her på siden.

Tilmeld dig en besøgsdag - så har vi det hele klar


28. februar20. marts18. april8. maj29. maj13. juni

Individuelt besøg

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i en af vores besøgsdage, kan du booke et besøg når det passer dig. Her kan du få en rundvisning af elever og en snak med forstanderen.

Book
Sprogefterskole

Individuelt besøg

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i en af vores besøgsdage, kan du booke et besøg når det passer dig. Her kan du få en rundvisning af elever og en snak med forstanderen.

EfterskoleCamp

Hvis du vil prøve efterskolelivet, kan du prøve vores en af vores EfterskoleCamps, hvor du i 24 timer bor med vores elever og prøver på egen krop, hvad efterskolelivet er. (klik her for at læse mere og tilmelde dig)

Vores egen Efterskolernes Dag (d. 21 januar 2021 kl. 13-17)

Da Efterskolernes Dag 2020 blev aflyst, holder vi vores egen. Du kan derfor komme forbi og møde elever, lærere, se linjefag i gang og stille alle dine spørgsmål.

Du kan læse mere her

I mellemtiden kan du se, de 3 live-sendinger, vi sendte på vores online udgave af Efterskolernes Dag, hvor eleverne og forstander Hanne Gonzalez svarer på spørgsmål fra seerne på Facebook.

1. Udsendelse generelt om Efterskolelivet

2. Udsendelse om linjefagene, sprogfagene og ICS

3. Udsendelse en snak med forstander Hanne Gonzalez om de praktiske spørgsmål, hun ofte bliver stillet.